Noi suntem
kriskon

150+

Proiecte majore finalizate
cu succes

De 19 ani

prezenți pe piața construcțiilor

3

Puncte de lucru în toată România

300+

Colaboratori și parteneri de încredere

Despre noi

Transformăm ideile tale în construcții durabile și de încredere.

Bine ai venit în lumea KRISKON SRL – firma noastră de construcții care activează cu succes din 2005. Ne-am făcut un nume în domeniul construcțiilor și suntem cunoscuți pentru serviciile noastre de Contractor General, Consultanță și Proiectare.

În ceea ce privește valorile noastre, KRISKON SRL se concentrează pe calitate, siguranță și durabilitate. De la materialele pe care le utilizăm până la abordarea noastră în domeniul construcțiilor, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii și soluții pentru clienții noștri.

În concluzie, KRISKON SRL este partenerul dumneavoastră ideal în construcții. Cu o vastă experiență în domeniu și cu o abordare personalizată, suntem dedicați să transformăm ideile dumneavoastră în realitate. Alegeți KRISKON SRL pentru servicii de încredere în construcții.

Constructor general

Consultanță

Proiectare

Contactează-ne

Dedicați pentru menținerea sănătății și siguranței oamenilor

Suntem dedicați să asigurăm că fiecare proiect pe care îl realizăm răspunde celor mai înalte standarde de siguranță și sănătate pentru clienții noștri..

Urmăm cele mai bune practici

Siguranța și calitatea sunt esențiale pentru noi, motiv pentru care urmăm întotdeauna cele mai bune practici în ceea ce facem.

Proiecte finalizate la timp
Tehnologii moderne
Proiectări trendy