ServiciiLE NOASTRE

construction, worker, safety-2578410.jpg

Contractor general

În calitate de Contractor General, KRISKON SRL vă oferă o soluție completă pentru construcția dumneavoastră. Cu o vastă experiență în domeniu, echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ajute să transformați ideile în realitate. Indiferent că este vorba despre construirea unei case, a unui spațiu comercial sau a unui imobil rezidențial, suntem aici pentru a vă oferi soluțiile de construcție de care aveți nevoie.

financial, analytics, blur-2860753.jpg

Consultanță

Cu serviciile noastre de Consultanță, puteți beneficia de expertiza noastră în procesul de construcție. De la planificare și proiectare până la licențiere și gestionarea costurilor, vă vom ajuta să navigați prin întregul proces, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră este finalizat la timp și în buget.

architecture, blueprint, floor plan-1857175.jpg

Proiectare

În plus, oferim servicii de Proiectare pentru a vă ajuta să vă transformați ideile în planuri concrete. Echipa noastră de arhitecți și ingineri vă va oferi soluții personalizate de proiectare, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră este realizat cu cele mai bune practici din industrie.